akcija
Meniu

Pagrindinis Fotosesijos Erotinė fotosesija Renginiai Vestuvės Šeima ir vaikai Fotostudija Interjeras Retušavimas
Renginiai
Renginiai

Paroda „Pelenė 2013″


Balandžio 5-7 dienomis, ivyko jubiliėjinė 20-oje tarptautinė grožio industrijos paroda „Pelenė 2013″

Pelenė 2013 paroda tikrai nepaliko abejingo nei vieno ir sužavėjo grožio produktų gausa, bei puikia, jaukia atmosfera. Kaip ir kiekvienais metais pritraukė daugybę žmonių. Šiais metais kaip ir įprastai didžiausias dėmesys buvo skiriamas profesionaliai kosmetikai veidui, kūnui bei plaukams ir ypač kovai su odos senėjimu bei jos drėkinimu. Įspūdingą šukuoseną ir suknelę plaukų stilistas E.Mackevičius pristatė sekmadienį. Vyko Lietuvos kirpėjų ir grožio specialistų čempionatas, stilistų iš Lietuvos ir užsienio pasirodymai bei naujausių kirpimo tendencijų pristatymai.

Parodoje dalyvavo beveik 190 įmonių. Iš jų tokia kaip „Inglot“, tiekianti profesionalią kosmetiką daugeliui pasaulio šalių, leido nemokamai išmėginti savo produkciją į parodą atvykusiems. Taip pat gaminius pristatė „Ba-ha“, „Hair Professional“, „Terra Bella“, „Make Up For Ever“, „Erdesa“ bei daugelis kitų žymių prekinių vardų. Parodos lankytojus taipogi lepino nemokamas rankų masažas, daromi makiažai bei dalijami grožio patarimai.

Paskutinę parodos dieną su „Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos“ meistrų programa svečiai išvydo ir geriausių parodos metu pademonstruotų makiažų ir šukuosenų paskelbimą ir nugalėtojų apdovanojimą. Dalyviai labai pasistengė – susirinkusieji galėjo pasigrožėti ryškiais, originaliais meistrų darbais, prie kurių buvo priderinti ir itin originalūs drabužiai. Bendras pasirodymų vaizdas buvo gana avangardiškas.

Visos jubiliejinės parodos „Pelenė“ metu vyko įvairūs renginiai, seminarai, diskusijos ir pristatymai. Savo sričių profesionalai kvietė lankytojus susipažinti su naujausiomis grožio tendencijomis. Parodos metu savo kurtus drabužius parodė ir dizaineris Liutauras Salasevičius. Jis pristatė puošnių vakarinių suknelių kolekciją.

Taigi štai keletas akimirkų iš šiuometinės parodos "Pelenė 2013"

 
Copyright © 2008-2024 Visos teisės saugomos "Fotografas Giedrius Jankauskas"