akcija
Meniu

Pagrindinis Fotosesijos Erotinė fotosesija Renginiai Vestuvės Šeima ir vaikai Fotostudija Interjeras Retušavimas
Erotika

Kitoks požiūris į erotinę fotosesiją
 

Tikite, kad erotinės nuotraukos gali dvelkti nekalta nuogybe? Pažvelgite į šias nuotraukas ir patys tuo įsitikinkite. Merginos kūnas iš tiesų labai gražus ir plastiškas, tačiau jis jokiu būdu neprimena modelio kūno ant kurio nors vyrų žurnalo arba reklamos. Atvirkščiai, kūnas čia yra trapaus grožio, laikinumo ir tyrumo simbolis. Taigi šiose nuotraukose moters kūnas greičiau primena apie einantį laiką, grožį, kuris taip pat praeina. Vienoje iš šių nuotraukų būtent tai ir galime įžvelgti – joje sudaryta kompozicija – laikrodis – iš kelių tokių pat figūrų, t. y. merginos kūno. Beje, ištatuiruota plunksna taip pat primena apie laikiną ir trapų grožį. Pats kūnas gali būti taip pat laiko matas.

Kompozicija primena vaizdą pro kaleidoskopą – beveik simetrišką, ciklišką, su vienu ir tuo pačiu pasikartojančiu motyvu – baltu moters kūnu. Vėl galima įžvelgti laiko motyvą, laiko cikliškumą.

Pati mergina primena rokoko stiliaus skulptūrėlę arba baltą viziją nakties fone, vaiduoklį iš tolimų praėjusių šimtmečių. Ši vizija pasirodo tam, kad primintų apie tai, kad grožis yra laikinas ir kiekviena akimirka unikali. Tokia vizija pasirodo trumpam ir vėl išnyksta.

 
Copyright © 2008-2024 Visos teisės saugomos "Fotografas Giedrius Jankauskas"