akcija
Meniu

Pagrindinis Fotosesijos Erotinė fotosesija Renginiai Vestuvės Šeima ir vaikai Fotostudija Interjeras Retušavimas
Fotosesijos

Rasa Kaušiūtė

Fotosesiją, skirtą specialiai autorinės dainos premjerai „Man patinka žiema"

 
 

Rasa, kaip ir daugelis atlikėjų, jau seniai svajojo sukurti Kalėdinę dainą, tačiau, anot atlikėjos, nuoširdžios dainos dirbtinai nesukursi, o pakilios nuotaikos iki šiol nesulaukė – tik darbas, darbas ir dar kartą darbas.

„Tačiau vieną dieną pajutau tam tikrą nuotaiką, pamenu tada snigo, pajutau tokį ilgesį gražių dalykų ir tuo pačiu tikėjimą, kad nepaisant sunkumų viskas bus gerai. Ir štai rezultate tokia džiaugsminga daina su laiminga projekcija į ateitį. Šioje dainoje nereikia ieškoti išskirtinumo – tai tiesiog paprasta nuoširdi daina, kurios stilius padiktuotas tuo metu vyravusių emocijų bei nostalgijos šiltiems, paprastiems dalykams“, – pasakoja Rasa.

„Na o kadangi vieną svajonę jau įgyvendinau, tad šiuo metu mano Kaledinė svajonė yra labai paprasta ir nuoširdi: praleisti Kalėdas šeimos rate, ir kad visi artimieji būtų sveiki ir laimingi“, – tarsi Kalėdų senelio prašydama atvirauja atikėja.

„Norėčiau padėkoti Vudžiui, kuris greitai sureagavo į mano norą aranžuoti mano Kalėdinę dainą. Fotografui Giedriui Jankauskaui, kuris nusprendė man padovanoti fotosesiją Kalėdų proga bei vizažistei Vaivai Udrėnaitei – dėka jų padariau mielą fotosesiją, skirtą specialiai mano autorinės dainos premjerai „Man patinka žiema“. Ačiū!“ – šypsosi Rasa.

Beje, Rasa prisipažino, kad jai viskas išsipildė apie ką dainuoja ir tikisi, kad Kalėdos bus jaukios visiems ir išvysime mes pagaliau tą žėrinčią baltumą.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6KYQWL_OzYs]

 
Copyright © 2008-2024 Visos teisės saugomos "Fotografas Giedrius Jankauskas"