akcija
Meniu

Pagrindinis Fotosesijos Erotinė fotosesija Renginiai Vestuvės Šeima ir vaikai Fotostudija Interjeras Retušavimas
Fotosesijos

Pasiruošimas fotosesijai

Kai kurie žmonės neretai vengia fotografuotis.

Nes jiems atrodo, kad nuotraukose jie atrodo nefotogeniški, jų veidai ‒ „išsilieję“, nublankę, nors „gyvenime“ jie atrodo žymiai geriau. Toks įsitikinimas dar labiau trukdo gražiai nusifotografuoti, nes tada dar labiau vengiama fotoobjektyvo, o nenorintis fotografuotis žmogus ir jo nepatenkinta veido išraiška vėliau puikiai matosi nuotraukose. Greičiausiai viskas prasideda nuo to, kad kai kurie iš mūsų tiesiog nežino, kaip pozuoti, iš kokio rakurso  veidas gali atrodyti geriausiai.  

Jeigu Jūs vis dėlto nusprendėte užsisakyti asmeninę fotosesiją, būkite tikri, kad Jums nebus dėl ko nerimauti. Kad patogiai jaustumėtės ir pasitikėtumėte savimi, pasirūpinkite savo išvaizda – pasidarykite Jums tinkantį ir patinkantį makiažą bei šukuoseną. Jei jaučiate, kad to reikia, apsilankykite pas kirpėją. Nepamirškite, jog galite pasitikėti ir mūsų visažistų bei stilistų paslaugomis. Jie tiesiog išrinks iš fotostudijos garderobo tinkamus drabužius, atitinkančius stilių ir temą, ir padarys tinkamą makiažą. Nuotraukos dar bus ir retušuojamos. Fotografas taip pat įvertins, iš kurio rakurso Jūs atrodote geriausiai ir koks apšvietimas tuo metu yra tinkamiausias. Taigi nenusiminkite, jeigu manote, kad nežinote, kaip tinkamai pozuoti ir elgtis prieš fotoobjektyvą.

Nepamirškite, kad fotosesija – ne tik paprastas fotografavimosi procesas, tai yra ir labai smagus bei kūrybiškas laiko praleidimas. Mūsų
fotostudijoje patys tuo įsitikinsite.

 
Copyright © 2008-2024 Visos teisės saugomos "Fotografas Giedrius Jankauskas"