akcija
Meniu

Pagrindinis Fotosesijos Erotinė fotosesija Renginiai Vestuvės Šeima ir vaikai Fotostudija Interjeras Retušavimas
Vestuvės
Vestuvės

Povestuvinė fotosesija „Bėganti su vilkais“

Tikriausiai žiūrint į šį sukurtą paslaptingą bėgančios su vilkais merginos įvaizdį kyla ne viena asociacija: kai kam tai ‒ moderni raudonkepuraitės pasaka. Moderni tuo, kad ši raudonkepuraitė, labiau primenanti dievaitę, atėjusi iš visai kitokios erdvės – miesto – ir sutikusi miške vilkus netapo jų auka, o atvirkščiai – juos pažabojo. Taigi kuriamas stiprios šiuolaikinės moters įvaizdis: galinčios savo valiai palenkti plėšrūnus ir padaryti juos ištikimais tarnais. Ir, žinoma, tai įkvepia, atkreipia dėmesį, nepalieka tavęs vien abejinga stebėtoja, norisi taip pat būti tokia stipria, laisva ir laužyti tradicijas. Įvaizdis neabejotinai žavi. Kitam šis įvaizdis gali priminti miškų nimfą, su savo ištikimais miško draugais apžiūrinčią teritoriją: ar pašaliniai netrukdo miško ir jo gyventojų ramybės, ar niekas nedrįsta griauti gamtoje nusistovėjusios harmonijos ir įeiti ten, kur nevalia. Taip pat šis įvaizdis gali būti tiesiog vizija, savotiška siekiamybe, atsiradusia iš svajonės kartais būti kitokia, o galbūt savimi visur ir visada. Tokia vizija pasirodo kelioms sekundėms ir tuoj pat dingsta, tik trumpai priminusi, kokio idealo reikia siekti.

Visai mistiškai atmosferai, nuotaikai, pačiam įvaizdžiui perteikti prireikė nemažai pastangų ir laiko. Tačiau į darbą įsijautė ir įsitraukė visi iki vieno. Taigi viskas vyko gana sklandžiai, nebent tik šunys, kartais pasijutę laisvesni, vis pabėgdavo. Tačiau tokios netikėtos ir spontaniškos smulkmenos kartais iš mistinio pasaulio sugrąžindavo į tikrovę ir labai pralinksmindavo.

Šį stiprų ir daugialypį įvaizdį įkūnijo modelis Tatjana, o jo autorės ‒ „dega rūtosvestuvių planuotojos Fausta ir Aušra. Įvaizdį padėjo sukurti šukuosenos stilistė Jekaterina Grigorjeva ir makiažo specialistė Alinka. Prie fotosesijos įgyvendinimo prisidėjo šuneliai ir jų šeimininkai ‒ Živilė Čeidaitė ir Blade, Justina Skurdelytė ir Skaipas, Alina Pelakauskienė ir Taiga, Arūnas Martynaitis ir Taigis, Erikas V. ir Apache, Jolanta Pakalniškytė.

- Nuotraukos iš fotosesijos