akcija
Meniu

Pagrindinis Fotosesijos Erotinė fotosesija Renginiai Vestuvės Šeima ir vaikai Fotostudija Interjeras Retušavimas
Fotosesijos

Modelio Book'o kainos

Modelio Book'o sudarymas yra vienas svarbiausių žingsnių į modelio karjerą.

Kokybiškos gero fotografo padarytos nuotraukos dažniausiai garantuoja modelio sėkmę atrankose. O štai fototestas yra tarsi modelio ir fotografo repeticija prieš rimtas fotosesijas. Šio fototesto metu modelis ir fotografas pratinasi dirbti kartu, modelis įgyja patirties dirbdamas su fotografu. Štai fotografas tuo metu stengiasi „pagauti“ tai, kas yra įdomiausia ir ypatingiausia šiame modelyje, t. y. stengiasi atskleisti per fotoobjektyvą jo išskirtinumą.

Tik kartais būsimiems modeliams nėra taip paprasta susirasti informacijos apie fotosesijos kainas. Reikia pripažinti, jog kainos priklauso nuo modelio perspektyvumo ir fotografo patirties. Minimali modelio Book'o kaina yra nuo 400 Lt, paskui ši kaina kyla aukštyn. Taip pat daug kas priklauso ir nuo erdvės, nuo pasirinktos aprangos bei makiažo. Juk į fotosesijos kainą įeina ne tik fotografo, bet ir grožio specialistų paslaugos.

Mūsų modelio Book'o kainos yra nuo 1000 Lt. Visažisto paslaugos kainuoja maždaug 200 Lt, stilisto – 500/1000Lt. Savaime suprantama, kad ši suma gali kisti, nes taip pat gali kisti fotosesijos pobūdis, tikslas ir t. t.
 

 
Copyright © 2008-2024 Visos teisės saugomos "Fotografas Giedrius Jankauskas"