akcija
Meniu

Pagrindinis Fotosesijos Erotinė fotosesija Renginiai Vestuvės Šeima ir vaikai Fotostudija Interjeras Retušavimas
Šeima
Šeima

Prisiminkite tradicines dovanas

Šiais laikais, rodos, tikrai ne problema išrinkti krikštynų dovaną vaikui. Dovanų idėjas siūlo įvairios elektroninės parduotuvės, jų „lentynos“ tiesiog lūžte lūžta nuo dovanų gausos, akys raibsta nuo išradingų ir originalių idėjų. Siūlome Jus užvesti ant kelio ir tiesiog padėti išsirinkti, ko iš tiesų reikia.

Nepamirškite tradicijos dovanoti auksinius ir sidabrinius daiktus – tai gali būti aukso arba sidabro luitas – puiki investicija į vaikelio ateitį. Jie yra specialiai gaminami krikštynų progai – jų yra itin meniškų, žaismingų, skirtų tik berniukams arba tik mergaitėms. Tokia dovana simbolizuoja turtus, pastovumą.

Niekada nebus banalu dovanoti papuošalus iš tauriųjų metalų, kurių dovanojimas reiškia amžinąsias vertybes. Papuošalą taip pat galima užsisakyti individualiai pas gamintoją. Jį pagamins specialiai šiai progai. Tokia dovana yra vertinga ne tik finansiniu atžvilgiu, ji gali tapti brangia relikvija, keliaujančia iš kartos į kartą, simbolizuojančia tvirtą šeimos santykį, tradicijas, pastovumą. Žinoma, kas kartą primena ir apie vaikystę...

Tikriausiai jau tapo įprasta krikštynų proga dovanoti knygą „Mano knyga“. Joje aprašomas kiekvienas krikštynų momentas, klijuojamos nuotraukos. Žinoma, tokią knygą galima nusipirkti, tačiau ne ką prastesnė (gal net įdomesnė ir jaukesnė) bus Jūsų pačių rankomis pagaminta knyga. Juk į ją bus įdėta žymiai daugiau meilės.

Taip, rankų darbo dovanas yra visada jauku gauti – tai gali būti pačių siuvinėti rankšluosčiai, atvirukai, nerti arba pasiuti iš lino (čia jau Jūsų fantazijos reikalas) žaislai, dekupažinės dežutės.

Jeigu tikrai norite nustebinti vaiko tėvelius, galite padaryti suvenyrą. Tiesiog paprašykite vaiko tėvų kurio nors jo daikto, pavyzdžiui, pirmojo buteliuko, seilinuko, čiulptuko arba batukų. Tik nesakykite, kam naudosite. Pagal užsakymą batukus arba kurį kitą daiktą galima elektrolizės būdu padengti plonu vario sluoksniu. Sukietėjęs daiktas pritvirtinamas prie apdailintos medinės ir nulakuotos lentelės. Tokie variniai
batukai arba buteliukas atrodo tikrai įspūdingai, patikėkite.

 
Copyright © 2008-2024 Visos teisės saugomos "Fotografas Giedrius Jankauskas"